Ритрийт на о.Бали - пътуване към радостта от малките неща

След година и половина прекарани на остров Бали, наричам това райско място мой втори дом. Преживях ритуали на пречистване, присъствах на сватби и рожденни дни, погребения и кремации. Изучавах културата и традициите на хората. Посетих едни от най-дивите и затънтени кътчета на острова, и се потопих изцяло в енергията на мястото. Живях в местно семейство, станах част от него и то стана част от мен.  

 

В тези толкова лични за мен пътешествия ще ви покажа автентичността на о-в Бали.  Ще посетим свещени храмове за благоденствие и здраве, скрити далеч от хорската суета и очите на туристите. Ще поднесем дарове към боговете и ще бъдем благословени в свещени церемонии, така както го правят от векове балийците. Ще започваме деня с йога, медитация или просто време за себе си. Ще се загубим в тучното зелено на дивите джунгли и в безкрая на оризовите полета. Ще се гмурнем в океана и ще плуваме с костенурки. Ще се насладим на топлите слънчевите лъчи, галещи кожата ни. Запишисе в този ретрийт!

  Ще се насладим на радостта от простите неща! Ела с мен и усети автентичността на Бали!

Програма на ритрийта февруари 2023

 • Ден 1 – Добре дошли на остров Бали. Настаняване
 • Ден 2  – Убуд

Адаптационен ден. Сутрешна практика.Закуска. Обиколка из културната столица на о.Бали – Убуд. Посещение на кралския дворец, градината с лотосите, арт галерии, известния пазар на Убуд и гората на маймуните. Следобеден масаж за възстановяване от пътуването. По желание и с предварително записване-индивидуална сесия с TEС, Пренареждане на матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.Вечеря за добре дошли.

 • Ден 3  – Убуд.

Ранна закуска и отпътуване за скритите, далеч от хорската глъч свещени храмове. Благодарение на нашите балийски приятели, ще имаме възможност да преживеем автентичен, пречистващ ритуал за здраве, измивайки се със свещените води на 7 различни енергии, в един от най-тачени от местните лечители храмове. След това се отправяме към храма на благоденствието, където ще бъде организирана молитва и бъдем благословени от местните свещеници, и богинята на богатството и изобилието Лакшми. Следва обяд с изключителна гледка към едно от съкровищата на Бали и включено в списъка на ЮНЕСКО – оризовите тераси Джетилуи.

 • Ден 4 –  Убуд

Ранна закуска и отпътуване за о-в Гили Ейр. Настаняване. Практика. Време за плаж, масажи, разходка. Индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 5 – о-в Гили Айр

Закуска. След закуската се отправяме на плаване с костенурки. Следобедни индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 6 – о-в Гили

Сутрешна практика. Закуска. По желание екскурзия до о.Ломбок. Индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 7 – Убуд

Сутрешна практика. Закуска. Трансфер до Убуд. Индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 8 – Убуд

Сутрешна практика. Свободна програма или екскурзия до древното и автентичното село Деса Пенгглипуран и най-свещения храм за балийците – Храмът Майка.

 • Ден 9 – Убуд

Сутрешна практика. Екскурзия по желание с обиколка на едни от най-известните забележителности около Убуд – свещения храм на водата Tirta Empul, Гунунг Gunung Kawi, Goa Gajah и тестване на кафето Копи Лувак във ферма, където ще можете да дегустирате и множество различни чайове от острова. Да видите цибетка, животинчето отговорно за кафето, как изглежда какаото, канеленото дръвче и още много. Индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на Матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 10 – Убуд

Сутрешна практика. По желание разходка през Champuan ride walk, обяд и масажи в Carsa spa спа сред оризовите полета.Свободна програма.Индивидуални сесии с ТЕС, Пренареждане на Матрицата, балансиране на чакрите с кристалотерапия и тибетски купи.

 • Ден 11 – Убуд

Отпътуване към България

 

Искаш ли да станеш част от ритрита? 

Водещи на ритрийта: Анна Грозданова и Росица Георгиева

Ела с мен на едно вълшебно пътуване!

Отзиви

Сподели с приятел