Медитации за осъзнатост и вътрешен мир

Медитацията е инструментът, който ползвам през годините, за да се свържа с тази по-голяма част от мен, за която често забравям, забързана в ежедневието. Това е инструментът, който ми помага да забавя темпото, да бъда по-осъзната, да намеря покой отвъд ума. Медитацията ми помага да се свържа с онова пространство вътре в мен, където независимо от това какво се случва в живота ми, изпитвам вътрешен мир и покой.

 

Помага ми да се доверя на вътрешната си мъдрост, която знае отговорите, тъй като вярвам, че всички отговори на въпросите, които имаме са в нас.

 

Помага ми да се свързвам с чувството на благодарност, от където да присъствам в настоящия момент и да създавам бъдещето си. 

Да изляза извън времето и пространството, да почувствам, че съм едно с всичко, което ме заобикаля, да се свържа със светлината, почитайки тъмнината. 

 

Препоръчвам ти, ако за първи път слушаш медитациите, да започнеш с тяхната последователност. Ако ти е трудно да визоализираш образите и картините, се довери на вътрешното си усещане. Може да се появят просто форми и усещания за енегрия, цветове, чувства и емоции. Довери се на твоята мъдрост, която знае кое е най-доброто за теб в този момент. 

 

Записите на медитациите на Шакти Гауейн, са осъществени с разрешението на издателство “Кибеа”, издател на нейните книги в България.

Надявам се да ти бъдат толкова полезни, колкото са били и на мен.

Медитация – Дълбока релаксация

Медитация – Свържи се с вътрешното си убежище

Медитация – Свържи се с вътрешния си водач

Медитация – Свържи се с вътрешното си дете

Медитация – Мъжкото и женското начало в нас

Медитация – Свържи се с творческото си начало

Медитация – Равновесие и интеграция

Метитация – Взаимоотношенията, като огледало

Медитация – Какво искам и от какво се нуждая

Медитация – Създаване на благоденствие

Медитация – Визия за бъдещето 

Сподели с приятел