Индивидуални сесии с ТЕС

Тес е практика, която бързо и лесно можем да усвоим и да прилагаме само, но понякога ще имаме нужда от опитен практик, който да ни преведе през процесите, изискващи повече познание и опит с метода, за да се справим с по-сериозни предизвикателства. Индивидуалните сесии с ТЕС са средство, което ни помага да навлезем в дълбочина и да започнем да чистим пластовете, които ни пречат да подобрим качеството си на живот на всички нива – физическо, емоционално, духовно, ментално. 

ТЕС

         Какви са ползите от работата с ТЕС? 

  • премахва и понижава на стреса
  • справяне с безсънието
  • премахва физическо неразположение
  • приемане на себе си и това, което сме
  • подобряване на самочувствието и вяра в качествата и способностите ни 
  • промяна на ограничаващи удеждения и вярвания

С ТЕС и Пренареждане на Матрицата лесно премахваме физическите, емоционалните и умствените бариери, което позволява правилното протичане на енергията в тялото. Това дава възможност на организма да възстанови енергийния си баланс и да заработи оптимално.

Процесите се осъществяват чрез потупвания – стимулиране на определени меридианни точки на лицето, тялото и ръцете, докато в същото време човек е настроен емоционално и мисловно към проблема, с който желае да се справи. Потупвайки по тези точки, фините енергии на тялото се хармонизират и чувството на стрес и дискомфорт преминава. 

Тес и ПМ могат да се прилагат, както за моментни неразположения, така и за минали ситуации оставили следа в емоционалното и психологическо развитие на човек, промяна на лимитиращи убеждения и вярвания. Медицински проучвания доказват ефективността на техниките и намаляване нивата на кортизола, спомагайки човек да премине от състояние на “борба или бягство” в спокойно състояние, възстановявайки капацитета за рационално мислене и вземане на обективни решения.

При провеждане на индивидуални сесии първата консултация е опознавателен разговор, в който да набележим насоките и въпросите върху, които ще работим, както и целите, които искаме да постигнем. 

 

Консултацията се извършва в личен контакт или по Viber, Whatsapp, Skype, Messenger.

Когато консултациите се извършват онлайн, убедете се предварително, че връзката е добра. Уверете се, че камерата, микрофонът и слушалките ви работят преди сесията. 

Личните консултации са поверителни и информацията е конфиденциална.

Сподели с приятел

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email