себе си

Всеки ден се уча да се преоткривам

Здравей,

Казвам се Анна Грозданова, приятно ми е да се запознаем. Сертифициран инструктор съм по метода на Вим Хоф. Метод, които ми помагат бъда здрава, да намирам повече спокойствие и радост в ежедневието си. Пътувам с групи до любимия си остров Бали и за да има щипка сол животът ми, организирам събитията Inspired by Failure. Събития, в които открито говорим за провалите и неуспехите си, защото вярвам, че те са източник на сила, опит, мъдрост и израстване.

Вярвам, че всички отговори на въпросите, които имаме, са в нас.

В началото на пътя си преминах през върховете на нощния живот, с внимание изцяло насочено навън, без да осъзнавам, че има и вътре. Пътувах на запад, на изток, нагоре, надолу – сега пътувам навътре и навън. Докато управлявах едни от най-известните клубове в България, бях в едната социална крайност. След фалит и бърнаут преминах и в другата. Бях в уединение – година и половина живеейки на остров Бали. Днес осъзнавам, че в баланса между двете ми е най-добре. 

 

Аз съм пътешественик по душа, обичам хората, движението, непознатото, така както спокойствието, самотата и тишината. 

 

Не съм учител, нито гуру, който има за цел да те научи как да живееш живота си. Считам себе си за не по-различен човек от теб. Вярвам, че всички отговори на въпросите, които имаме, са в нас, стига да имаме смелостта да погледнем навътре и видим какво има там. На това посветих последните години – да се вглеждам да търся, да опитвам и споделям това, което научих, в търсене на вътрешния мир, физическото и емоционално здраве.

Вярвам, че най-добрия проект ,по който някога ще работим, сме самите ние! 

Вярвам, че нашият ум, душа и тяло, и способностите, които притежаваме са много по-големи отколкото предполагаме.

Звучи вдъхновяващо, нали?

Готов ли си да споделиш най-добрата версия на себе? 

Ако да, запиши се за програмите и семинарите ми, не отлагай, направи го сега!

Сподели с приятел